Pecha Kucha Night den 15:e maj!

Pecha Kucha Special om Landskronas kulturpolitik “Landskrona Museum, Filmsalen”:

Michael Andersson kommer att presentera Piratpartiets lokala kulturpolitik och hur EU påverkar denna. Det var tänkt att Amelia Andersdotter skulle hålla presentationen ihop med Michael, hon kan ej vara med pga av att Amelia ska vara uppe i Östersund den nysatta tiden av PechaKucha i Landskrona. Hon kommer ändå att vara i Landskrona den 14:e maj på Rådhustorget/Café 261 kl:18.00 och prata om vår politik och EU.

“Pecha Kucha” är ett unikt presentationsformat där man väljer ut 20 bilder som visas i 20 sekunder vardera. Man får 6.40 minuter att presentera det man vill prata om. I och med Supervalåret ägnar PKL nästa Pecha Kucha Night åt att få veta mer om Landskronas lokala kulturpolitik. Alla partier som är verksamma i staden har bjudits in till att presentera deras kulturpolitiska program som de tänker gå till val på, vad vill de genomföra och hur planerar de att göra det.

Presentatörer:

  • Michael Andersson (PP) – “Landskrona Europas Mittpunkt”
  • Johanna Ivarsson (F!)
  • Bo Frid (S)
  • Gunlög Stenfelt (FP)
  • Erik Raita (M)
  • Magne Jönsson (V)
  • Daniel Petersson (SD)
  • Marko Huttonen (C)

Efter presentationerna få publiken tillfälle att ställa frågor till politikerna. Eventet kommer spelas in av både PKL och oss ifrån PP Landskrona. Kolla in http://vimeo.com/pechakuchalandskrona för att inspireras.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>