Landskrona Direkt (Planket): “Svenska Piratpartiet för vidare facklan till Tyska Piratpartiet i Europa Parlamentet”

Svenska Piratpartiet för vidare facklan
till Tyska Piratpartiet i Europa Parlamentet

2014-05-26
Jag är besviken på resultatet i det Svenska EU-valet och att Sveriges befolkning inte inser att vi kommer åka in på ett övervaknings-samhälle med de partierna som valts in. Utan en bra ledning för en friare och en säkrare digital värld, så kommer övervakningen till att öka.
Med god tro så kommer Julia Reda ifrån det tyska Piratpartiet som tar över Svenska Piratpartiet:s fackla vidare i EU-parlamentet för att försvara de mänskliga rättigheterna i den digitala miljön. Piraterna tänker inte lämna Europa Parlamentet till politiker som tycker att övervakning av alla är viktigare än de mänskliga rättigheterna.

Det Svenska Piratpartiet kommer inte lägga sig pga denna förlust i detta val, utan kommer att satsa stenhårt på valen i höst. Där vi ställer upp i totalt i Riksdagsvalet, 11 landstingsval och 24 kommunval.

Tillsammans med mina kollegor kommer vi att fortsätta kampen för att skydda er integritet och privatliv.

Jag själv kommer att finnas med på 2 listor i valet i höst:
#1 Kommunvalet i Landskrona för Piratpartiet Landskrona
#8 Regionvalet i Skåne för Piratpartiet Skåne

You haven’t been defeated, until you’ve given up!

Michael Andersson (PP),
Ordförande i Piratpartiet Landskrona
Kandidat för Region Skåne & Landskrona:s Kommunfullmäktige

Kommentarer

jk skrev

Ser inte ut som Piraten (Tyska piratpartiet) fick några mandat, tyvärr. Så nu ser europaparlamentet ut att stå utan någon stark försvarare för frihet på internet, och det inför TPP-förhandlingarna, vilket är riktigt illa.

Allt vi kan hoppas på nu är att gröna gruppen fortsätter driva frågorna, men risken är att de förhandlas bort för att driva miljöfrågorna. Även i viss mån vänstern har snappat upp några av PPs frågor, men det är oklart hur seriösa de är låter mer som sätt att hämta billiga poänger ur det kommunistiska anti-USA-arvet.

Erik Hermansson skrev

Väl talat, lycka till och leve Piratenpartei! Jag är alltså på er sida, men om du ursäktar litet språkpoliseri skulle artikeln göra ett bättre intryck om du ändrade “dem mänskliga rättigheterna” till “de mänskliga rättigheterna”. Dessutom skrivs Europaparlamentet som ett ord. Vi är en del språknördar som hakar upp oss på sådana saker, och det är ju synd om våra politiska motståndare kan avfärda oss som ej språkkunniga.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>