Möt Gustav Nipe i Landskrona (Onsdagen 10/9 kl:11.00)

Hej alla Pirater!

Vi kommer att få att besök av Ung Pirat:s förbundsordförande Gustav Nipe ute på Rådhustorget kl 11.00 10:e september vid Pratpartiet:s valstuga, där han kommer att hålla tal och ge Landskrona-befolkningen en chans att få träffa honom och diskutera pirat-politik med honom och andra pirater där.

Gustav är 3:a namnet i Piratpartiet:s Riksdagslista detta Supervalår. Han har varit partimedlem sedan 2006 och har varit förbundsordförande för Piratpartiets ungdomsförbund sedan 2011. Han har varit politiskt intresserad så länge han kan minnas, men det var först när Piratpartiet bildades som han visste var han skulle kanalisera sitt engagemang.

Välkommen dit och ta med er nyfikenhet och era vänner!

MVH
Michael Andersson
Ordförande i Piratpartiet Landskrona

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>